+32 3 218 77 50 | Info@climaways.be

Onze Geschiedenis

2008

AISIN Toyota gasgedreven warmtepompen

Logo Aisin | ClimaWaysStart met de verdeling van gasmotorgedreven warmtepompen van AISIN-TOYOTA. De idee van warmtepompen en koelmachines terug naar de grondslag., efficiënt gebruik van primaire energie.
2009

ROBUR gasabsorptiewarmtepompen

Logo Robur | ClimaWaysUitbreiding productassortiment met ROBUR gasabsorptiewarmtepompen. Zowel lucht-water als bodem-water gaswarmtepompen, ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
2011

SYNERSAT verwarmingssatellieten

Oplossingen voor collectieve woningbouw d.m.v. van verwarmingssatellieten met de Synersat units.
2012

Nieuw logo ClimaWays

Logo ClimaWays kleinClimaWays krijgt een nieuwe look ‘n feel waarbij een aangepast en moderner logo niet kon ontbreken.
2013

COLLINDI verwarmingssatellieten

Logo Collindi | ClimaWaysStart met een eigen ontwikkelde productlijn van verwarmingssatellieten onder de naam COLLINDI. Complete systemen met alle meet-en regeltechnieken voor automatische energierekeningen

Wie zijn we?

Jef Schelkens - zaakvoerder ClimaWaysClimaWays is als technische handelsonderneming gespecialiseerd in duurzame energieconcepten. Dit houdt in dat wij steeds gebruik maken van vooruitstrevende technieken die een energetisch verantwoorde oplossing bieden in de hedendaagse gebouwentechniek. Bovendien werken wij samen met vakmensen uit de sector die voor, tijdens en na ieder project op een grondige technische ondersteuning kunnen rekenen.


Onze visie

Iedere toepassing heeft bij ons een oplossing, wij geloven niet in evidenties, wel in het op proef stellen van het gangbare. Samen naar de beste oplossing zoeken loont. Door goede samenwerking groeit het inzicht en komen wij tot een duidelijker besluit. Service is een evidente continuïteit. Service moet evoluties bijhouden en het vertrouwen nog sterker maken.